Welkom op de website van Sir GeorgeBlack tie verhuur

U heeft binnenkort een bijzondere gelegenheid? Een trouwerij, promotie of een galafeest? Wat uw reden ook is dat u gezocht heeft op ‘black tie verhuur’: bij Sir George slaagt u gegarandeerd altijd. Black tie verhuur is een aparte tak van sport die wij als geen ander beheersen. Wij combineren hoogstaande gelegenheidskleding met een uitstekende service. En dat alles altijd voor een betaalbare prijs!

Referenties

Nieuwsgierig naar ons assortiment ‘black tie’ kleding? Aarzel dan niet en kom naar onze winkel in het centrum van Utrecht. Als u eerst een kijkje op onze website wilt nemen dan kan dat uiteraard ook. U vindt op de website informatie over onze prijzen, onze producten en onze referenties. Behalve huren, is het uiteraard is het ook mogelijk om ‘black tie’ kleding van ons aan te schaffen. Of u nu wilt huren of kopen: wij wensen u een onvergetelijk feest toe!


smoking verhuur - smoking huur - rokkostuum huren - black tie verhuur - jacquet verhuur - rokkostuum verhuur - verhuur feestkleding - trouwkleding heren - kostuum bruidegom