Welkom op de website van Sir GeorgeJacquet verhuur

Jacquet verhuur is één van de specialisaties van Sir George. Naast jacquet verhuur, bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van smokings en rokkostuums. Wilt u een jacquet kopen? Dan kan ook bij ons. Surf naar het linkermenu en druk op het balkje met de tekst ‘verkoop’. U ziet dat we jacquets, smokings én rokkostuums verkopen tegen een aantrekkelijk lage prijs. Maar niet alleen de lage prijs is aantrekkelijk. Wat dacht u van de kwaliteitvan onze gelegenheidskleding? Al onze producten zijn gemaakt van 100% superkwaliteit wol. Daardoor bent u verzekerd van optimaal comfort en de luxueuze uitstraling die u mag verwachten van gelegenheidskleding.

Van harte welkom

Graag vertellen we alles over onze jacquets en andere kleding. Van dinsdag tot zaterdag bent u van harte welkom. Van te voren bellen is niet verplicht, maar als we uw wensen kennen, dan kunnen we u optimaal van dienst zijn. Wij staan voor u klaar!


smoking verhuur - smoking huur - rokkostuum huren - black tie verhuur - jacquet verhuur - rokkostuum verhuur - verhuur feestkleding - trouwkleding heren - kostuum bruidegom