Welkom op de website van Sir GeorgeKostuum bruidegom

Het kostuum van de bruidegom is even belangrijk als de jurk van de bruid. Wat maakt het kostuum van de bruidegom goed? Als het kostuum van de bruidegom past bij dat van de bruid, gemaakt is van de allerbeste stoffen en klasse uitstraalt: dan is het een goed kostuum. Een kwaliteitskostuum hóórt bij een bruiloft. Toch hoeft het kostuum van de bruidegom geen vermogen te kosten. Huren kan een prima alternatief zijn, zeker als u van plan bent uw kostuum maar één keer te gebruiken.

Mogelijkheden

Als de bruidegom een kostuum huurt in plaats van koopt, dan scheelt dat heel wat kosten, terwijl de bruidegom wel een prachtig pak kan uitzoeken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Op onze website vindt u alle informatie betreffende openingstijden, kostuums voor de bruidegom, referenties en prijzen. Gewoon langskomen is natuurlijk ook mogelijk. Van dinsdag tot en met zaterdag bent u van harte welkom in onze winkel. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en geven u desgewenst met veel plezier een deskundig advies.


smoking verhuur - smoking huur - rokkostuum huren - black tie verhuur - jacquet verhuur - rokkostuum verhuur - verhuur feestkleding - trouwkleding heren - kostuum bruidegom