Welkom op de website van Sir GeorgeRokkostuum huren?

Een rokkostuum huren voor een speciale gelegenheid? Zorg er dan wel voor dat u goed voor de dag komt. Huur een kwaliteitsrokkostuum. Een rokkostuum huren doet u succesvol bij de vakspecialist. Wij zijn dé specialist van Nederland als het gaat om het huren van gelegenheidskleding. Ons bedrijf is al bijna 90 jaar actief en daardoor kunnen we u professioneel adviseren. Daardoor maakt u zeker de juiste keuze. Een rokkostuum van Sir George voldoet aan alle vereisten. Het is elegant, stijlvol én gemaakt van 100% eersteklas wol.

Optimaal van dienst

Elegantie, topkwaliteit materialen en een strak ontwerp zijn standaard. Uiteraard kunt u tegelijkertijd met het huren van uw rokkostuum ook uw hoed, schoenen en overige accessoires bij ons huren. Neemt u alleen genoegen met topkwaliteit en een uitstekende service? Bel ons op voor het maken van een reservering. Zo voorkomt u teleurstellingen en kunnen wij u optimaal van dienst zijn.  


smoking verhuur - smoking huur - rokkostuum huren - black tie verhuur - jacquet verhuur - rokkostuum verhuur - verhuur feestkleding - trouwkleding heren - kostuum bruidegom