Welkom op de website van Sir GeorgeSmoking huur?

Smoking huur duur? De huur van een goede smoking hoeft geen vermogen te kosten. Sir George bewijst dat al vanaf 1925. Deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de perfecte match. Een elegant rokkostuum of liever een strakke smoking? We vertellen u graag wat er bij welke gelegenheid het meest gebruikelijk is en welke accessoires goed combineren met het pak van uw keuze. Als u van plan bent om uw smoking vaker te dragen, dan kan de aanschaf goedkoper uitpakken dan een smoking huur.

Utrecht

Ook voor de aankoop van gelegenheidskleding bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u weten welke smokings, jacquets en rokkostuums we op voorraad hebben? Neem dan snel een kijkje op deze website of kom langs bij onze vestiging. Van dinsdag tot en met zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Utrecht. Onze medewerkers staan voor u klaar!


smoking verhuur - smoking huur - rokkostuum huren - black tie verhuur - jacquet verhuur - rokkostuum verhuur - verhuur feestkleding - trouwkleding heren - kostuum bruidegom